Enota Brezje

Naš vrtec je lociran v čudovito naravno okolje, ki je mnogokrat iztočnica za dejavnosti, ki se zrcalijo skozi vsa področja Kurikula. V neposredni bližini nas obdaja gozd, ki nam nudi igralnico, raziskovalnico in telovadnico na prostem in nam ponuja nešteta prijetna doživetja. Upravičeno smo ponosni na veliko razgibano igrišče v senci hrastovih dreves, ki nam ponuja vrsto priložnosti za izkustveno učenje. V neposredni bližini imamo na voljo veliko travnato igrišče, ki nas prav tako večkrat zvabi, da se preizkusimo v svojih gibalnih sposobnostih. 

Najbližja soseda našega vrtca je podružnična šola, ki jo otroci skozi različne aktivnosti zelo dobro poznajo. Z delavci šole uspešno sodelujemo že vrsto let. Prav tako smo vpeti v lokalno skupnost (PGD Brezje, društvo upokojencev Brezje – Dogoše – Zrkovci, Mestna četrt Brezje -Dogoše – Zrkovci in z vsemi ostalimi, ki nas povabijo k sodelovanju). Naš vrtec je lociran v čudovito naravno okolje, ki je mnogokrat iztočnica za dejavnosti, ki se zrcalijo skozi vsa področja Kurikula. V neposredni bližini nas obdaja gozd, ki nam nudi igralnico, raziskovalnico in telovadnico na prostem in nam ponuja nešteta prijetna doživetja. Upravičeno smo ponosni na veliko razgibano igrišče v senci hrastovih dreves, ki nam ponuja vrsto priložnosti za izkustveno učenje. V neposredni bližini imamo na voljo veliko travnato igrišče, ki nas prav tako večkrat zvabi, da se preizkusimo v svojih gibalnih sposobnostih. Najbližja soseda našega vrtca je podružnična šola, ki jo otroci skozi različne aktivnosti zelo dobro poznajo. Z delavci šole uspešno sodelujemo že vrsto let. Prav tako smo vpeti v lokalno skupnost (PGD Brezje, društvo upokojencev Brezje – Dogoše – Zrkovci, Mestna četrt Brezje -Dogoše – Zrkovci in z vsemi ostalimi, ki nas povabijo k sodelovanju).

toy

Drugo starostno obdobje

Medvedki
heterogen oddelek 3-6

Število otrok: 21

Vzgojiteljica: Valerija Vreznik 
Vzgojitelj predšolskih otrok – pomočnik vzgojitelja: Violeta Koželj

Pikapolonice
homogen oddelek 3-6

Število otrok: 21

Vzgojiteljica: Jasnima Centrih
Vzgojitelj predšolskih otrok – pomočnik vzgojitelja: Davorin Žnidarič, Mojca Horvat, Barbara Golob

Kratek slogan vsake enote vrtca. Dva do trije stavki, med 100 in 125 znaki s presledki vred, dani predolgo in ne prekratko.

Slogan enote
Delovni čas enote05:30 – 16:30
 
NaslovEnota Brezje
Na trati 6, 2000 Maribor
Skip to content